Dimitrov
Viktor

20212023

Magyarországon és Bulgáriában nőttem fel, abban az időszakban, amikor a közép- és kelet-európai országok piacgazdaságokká alakultak, és vállalkozási hullám söpört végig az egész régión. Ezt követően több mint 15 évig foglalkoztam magántőke-befektetéssel, és gyorsan növekvő vállalkozások vezetői szerepköreit töltöttem be Európában és Ázsiában.

Hét éven át befektetéssel foglalkoztam Közép- és Kelet-Európában és Magyarországon is, majd Szingapúrba költöztem, ahol az INSEAD-en megszereztem az MBA-m. Az ezt követő nyolc évben Délkelet-Ázsiában egy magántőkealap vezérigazgatója voltam, vállalatok átalakítását koordináltam és felsővezetőként tevékenykedtem magántőkével támogatott KKV-kban.

Erősségek

  • Helyi tapasztalatok és globális szemléletmód
  • Tapasztalt vezető
  • Vállalkozószellem
  • Stratégiai gondolkodásmód
  • Hosszú távú értékteremtés

Amit keresek

Célom egy sikeres és befutott, kiváló know-how-val rendelkező vállalat megszerzése, amely Magyarországon, illetve a tágabb közép-kelet-európai régióban működik.

A számomra ideális vállalkozás kiváló termék- vagy szolgáltatásportfólióval rendelkezik, ami exportpotenciállal és ügyfélközpontúsággal párosul. Olyan ágazat része, amelynek komoly hagyományai vannak Közép-Kelet Európában, mint például a precíziós gyártás, IT, MedTech stb. A társaság kiváló pénzügyi teljesítménnyel és legalább 1 millió eurós EBITDA-val rendelkezik.

Amit nyújtok

A vállalat örökségére építve keményen dolgozunk majd a további sikerekért. A vállalat szilárd alapjaiból építkezve kiemelt prioritásom az lesz, hogy további növekedési lehetőségeket teremtsek az üzlet számára.

Legyen szó akár új piacokról, digitális átalakulásokról, stratégiai partnerségekről, célunk a vállalat valódi lehetőségeinek kibővítése és kiaknázása lesz.

NCA Vállalkozó

Az NCA Entrepreneurship Through Acquisition Program a kivételes tehetségek következő nemzedékét vállalkozói útjuk minden szakaszán elkíséri.

A szerencse a felkészültség találkozása a lehetőséggel.

Lucius Annaeus Seneca